Terapiatyötäni ohjaa käsitys ihmisestä kokevana ja kehollisena elämäntilanteissaan. Perinteisten perheterapeuttisten työmenetelmien ohella käytän erilaisia rentoutumistekniikoita  ja  ajatteluntaitojenharjoituksia. Terapiakäynnit ovat kestoltaan yleensä 60-90 minuuttia.

Huomaathan että sinulla voi olla mahdollisuus hakea kuntoutuspsykoterapiaa, jolloin voit saada osan terapiakustannuksista korvattua Kelan kautta. Puhu asiasta lääkärisi kanssa. Lisätietoa kuntoutuspsykoterapiasta löydät Kelan sivuilta osoitteessa http://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia  Kelan myöntämä nuorten (16 - 25 v) yksilö- ja ryhmäkuntoutusterapia mahdollistaa vanhempien ohjauskäynnit sekä niiden osakorvauksen. 

Perheterapiassa tarkastellaan perheenä elämistä vallitsevissa olosuhteissa.

Perheterapiakäynti 135 € / 90 min

Vanhempien ohjauskäynnit 120 € / 90 min

Pariterapiassa tarkastellaan puolisona ja parisuhteessa elämistä

Pariterapiakäynnit 135 €/ 90 min

Yksilökäynneillä tarkastellaan yksilön suhdetta itseen ja toisiin.  

Yksilökäynti 83 € / 60 min

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

EMDR- terapiassa käytetään aististimulaatiota apuna vaikeden muistojen ja traumakokemusten käsittelyssä. Lisää tietoa menetelmästä löydät EMDR-yhdistyksen sivuilta www.emdr.fi  EMDR-hoitokäynnit ovat kestoltaan 90 min ja veloitetaan 90 min yksilökäynteinä. 

Terapialla on mahdollista hoitaa myös erilaisia tarkkarajaisia pelkoja kuten; lentopelko, hammaslääkäripelko tms

EMDR-hoitokäynti 125 € / 90 min 

Ryhmämtoiminnot:

Masennuksen ehkäisy ja hoito tapahtuu kurssimuotoisesti 5-7 henkilön ryhmissä. Yhdessä opitaan ajattelunhavainnoinnintaitoja, kannustetaan toisia ja saadaan työkaluja masennuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Ryhmätapaamisia on yleensä 10 krt ja ne ovat kestoltaan 2 h. 

Jännittäjäryhmässä tutustaan jännitämiseen kehotuntemuksina ja ajattelumalleina. Ryhmässä harjoitellaan jännittämisen kanssa elämisentaitoja. Psykofyysistentaitojen harjoittelun avulla opitaan ahdistuksen ja stressinhallintaa 5-8 henkilön ryhmissä.

Maksu määräytyy osallistujamäärän mukaan. Voit tiedustella ryhmistä yhteydenottopyyntö-lomakkeella.  

Ryhmätominnot voidaan toteuttaa myös yksilökäynteinä, jolloin käynnit veloitetaan yksilökäynteinä joko 60 min tai 90 min käynteinä.