Terapiatyötäni ohjaa käsitys ihmisestä kokevana ja kehollisena elämäntilanteissaan. Perinteisten perheterapeuttisten työmenetelmien ohella käytän erilaisia rentoutumistekniikoita  ja  ajatteluntaitojenharjoituksia. Terapiakäynnit ovat kestoltaan yleensä 45 tai  90 minuuttia.

Huomaathan että sinulla voi olla mahdollisuus hakea kuntoutuspsykoterapiaa, jolloin voit saada osan terapiakustannuksista korvattua Kelan kautta. Puhu asiasta lääkärisi kanssa. Lisätietoa kuntoutuspsykoterapiasta löydät Kelan sivuilta osoitteessa http://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia  Kelan myöntämä nuorten (16 - 25 v) yksilö- ja ryhmäkuntoutusterapia mahdollistaa vanhempien ohjauskäynnit sekä niiden osakorvauksen. 

Perheterapiassa tarkastellaan perheenä elämistä vallitsevissa olosuhteissa.

Perheterapiakäynti 135 € / 90 min

Vanhempien ohjauskäynnit 120 € / 90 min

Pariterapiassa tarkastellaan puolisona ja parisuhteessa elämistä

Pariterapiakäynnit 135 €/ 90 min

Yksilökäynneillä tarkastellaan yksilön suhdetta itseen ja toisiin.  

Yksilökäynti 83 € / 45 min,  128€ / 90 min 

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)

EMDR- terapiassa käytetään aististimulaatiota apuna vaikeden muistojen ja traumakokemusten käsittelyssä. Lisää tietoa menetelmästä löydät EMDR-yhdistyksen sivuilta www.emdr.fi  EMDR-hoitokäynnit ovat kestoltaan 90 min.

Terapialla on mahdollista hoitaa myös erilaisia tarkkarajaisia pelkoja kuten; lentopelko, hammaslääkäripelko tms

EMDR-hoitokäynti 128 € / 90 min 

Ryhmämtoiminnot:

Masennuksen ehkäisy ja hoito tapahtuu kurssimuotoisesti 5-7 henkilön ryhmissä. Yhdessä opitaan ajattelunhavainnoinnintaitoja, kannustetaan toisia ja saadaan työkaluja masennuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Ryhmätapaamisia on yleensä 10 krt ja ne ovat kestoltaan 2 h. 

Jännittäjäryhmässä tutustaan jännitämiseen kehotuntemuksina ja ajattelumalleina. Ryhmässä harjoitellaan jännittämisen kanssa elämisentaitoja. Psykofyysistentaitojen harjoittelun avulla opitaan ahdistuksen ja stressinhallintaa 5-8 henkilön ryhmissä.

Maksu määräytyy osallistujamäärän mukaan. Voit tiedustella ryhmistä yhteydenottopyyntö-lomakkeella.  

Ryhmätominnot voidaan toteuttaa myös yksilökäynteinä, jolloin käynnit veloitetaan yksilökäynteinä joko 45 min tai 90 min käynteinä.